Se încarcă...

SPAȚII DE BIROURI
ÎNCHIRIERE / VÂNZARE

PRIMUL MAGAZIN “SPORT VISION EXTRA” IN ROMANIA

ACTIV Property Services a intermediat inchirierea unui nou magazin ancora in Colosseum Retail Park.

Sport Vision Extra, noul magazine ancora al Colosseum Retail Park, are o suprafata de 930 m2. Cmpnaia (Sport Vision) va deschide cel mai mare magazin din Romania, si totodata primul sub formatul Sport Vision Extra, in urmatoarea perioada, dar nu mai tarziu de Trimestrul I din 2017.  

“Suntem convinsi de faptul ca Sport Vision Extra va fi o atractie pentru cumparatorii din Colosseum, oferind o colectie unica si extinsa de brand-uri sportive de imbracaminte si incaltaminte, la preturi avantajoase. Acest nou partener al Colosseum raspunde cerintelor cumparatorilor, in special al celor aflati in vecinatatea centrului comercial, in zona de nord-vest a capitalei.” spune Doinita Ilie, Head of Shopping Centers la Activ Property Services, responsabila pentru tranzactia de inchiriere.

Mihai Dinu, Director al centrului Colosseum, afirma: ”Salutam decizia Sport Vision de a se alatura Colosseum. Acest nou magazin ancora va fi urmat in scurt timp si de altii, ca urmare a dorintei noastre de a imbunatati mix-ul de chiriasi si de a dezvolta Colosseum, avand in vedere cresterea interesului retailerilor pentru acest retail park.” 

https://www.sportvision.ro

Colosseum Retail Park este principala destinatie de cumparaturi in nord-vestul Bucurestiului de la momentul deschiderii in 2011. Retail parc-ul are o suprafata inchiriabila de peste 37.000 m2 si este ancorat de Carrefour, Leroy Merlin, Altex si JYSK. Parcul este planificat pentru a fi extins in perioada urmatoare.

Sport Vision este unul dintre cei mai noi retaileri internationali de sport care au intrat in Romania, alaturandu-se celorlalti mari competitori care opereaza magazine multi-brand (Decathlon, Intersport, Hervis, Decimas, Sportisimo) si mono-brand (Nike, Adidas, New Balance, 4F, Salomon).

Ultimele postări

Clasificarea spațiilor de birouri
Clasificarea spațiilor de birouri

Nu toate clădirile de birouri sunt create la fel - motiv pentru care există un sistem general de clasificare a acestora în funcție de vechime, facilități, estetică și infrastructură generală.

Citește mai mult
Întrebări frecvente ale clienților despre spațiile de birouri
Întrebări frecvente ale clienților despre spațiile de birouri

Pentru că închirierea unui birou este o decizie importantă, care poate afecta compania în multe feluri, potențialul chiriaș își va face temeinic „temele”, așa că, la întâlnirea cu proprietarul, este foarte posibil să fie deja pregătit cu o listă lungă de întrebări cruciale.

Citește mai mult
Cum poți aduce mai multă valoare spațiului tău de birouri
Cum poți aduce mai multă valoare spațiului tău de birouri

În general, designul modern al birourilor se îndreaptă spre crearea unor spații mai funcționale, confortabile și stimulante, care promovează bunăstarea angajaților, favorizează colaborarea și creativitatea, reflectând în același timp valorile și identitatea de marcă a unei companii.

Citește mai mult
Viitorul spațiilor de birouri: ce tendințe și inovații aduce 2024?
Viitorul spațiilor de birouri: ce tendințe și inovații aduce 2024?

Multe companii care doresc să se relocheze se concentrează pe clădiri de birouri mai noi, cu facilități mai bune, ceea ce sugerează că cererea pentru clădiri de clasă A, de înaltă calitate, va rămâne puternică

Citește mai mult